Etiket Sonuçları: Turnuva

Nis

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 2. dönem okul turnuvalarımız başladı. Turnuvalarda; futbolda 13, voleybolda 5, basketbolda 4 takım olmak üzere toplamda 22 takım, 145 öğrencimiz mücadele edecek. Şenlik havasında geçecek turnuvalarımızda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okul Sporları Boks Turnuvasında okulumuz öğrencisi Kağan Balyemez İl Birincisi olmuştur. Okul Müdürümüz Hanifi ÇİRKİN tarafından ödülü verilen öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen 15 takımın mücadele ettiği ve 150 öğrencinin katıldığı futbol turnuvası  ve masa tenisi turnuvası sona erdi .15 takımın mücadele ettiği ve çok çekişmeli maçların yaşandığı futbol turnuvasında;  Yıldızlar takımı birinci , 11 -D ikinci ve 10-D sınıfı üçüncü oldu . Masa tenisi turnuvasında, birinci Arda Karataş, ikinci Emir Kaya ve  üçüncü Baransel Karataş oldu. Masa tenisi turnuvasında derece yapan sporculara ödülleri Okul Müdürümüz tarafından verildi.

Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi öğretmenimiz Ahmet Karabulut , turnuvaya destek veren öğrenci ve öğretmenlerimize   teşekkür eder dereceye giren öğrencilerimizi  tebrik ederiz.